Autoskrot

Smørum Autoland er ISO 14001 certificeret, og dermed godkendt af staten til at modtage og behandle skrotbiler. Vi bliver en gang årligt certificeret efter strenge regler for korrekt miljøbehandling af køretøjer, og er således din garanti for miljørigtig skrotning.

Når vi opkøber skrotbiler, er det som oftest med udgangspunkt i at bilen skal miljøbehandles, og omsættes til metalskrot. Vi har dog erfaret at folk skrotter deres gamle bil af forskellige grunde, og standen kan variere meget fra bil til bil.

Vi forbeholder os således retten, til selv at foretage vurdering om bilen, egner sig til videresalg, salg af reservedele, eller om den alene skal miljøbehandles og smides ud.

Vores sigte er at genbruge så meget som muligt. Det er derfor vigtigt at man har sagt pænt farvel til bilen, og tømt den for alle egendele, da handlen ikke kan annulleres, når først processen er iværksat.

Processen er som følger:

  1. Du afleverer bilen på vores adresse, eller vi afhenter med autotransport.
  2. Bilen gennemgår mekanisk gennemgang.
  3. Bilen afmeldes, således forsikring og vægtafgift bringes til ophør.
  4. Bilen gennemgår grundig miljøbehandling i henhold til krav på området.
  5. Skrotning, og udbetaling af skrotningspræmie  foregår primært digitalt. Derfor skal  man underskrive skrotningen med nem id. 
  6. Du modtager din skrotpræmie på din nemkonto
  7. Du anbefaler os til venner og bekendte, og fortæller om din oplevelse.

Vi udbetaler INGEN kontanter, og det er alene sidst registrerede ejer, der kan opnå skrotpræmien. Det er muligt at give fuldmagt til at andre skal skrotte bilen på ens vegne.

Vi følger statens takst, og man opnår  minimum 2200.-kr
 
Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder:

  • Hurtig afhentning.
  • Markedets bedste priser.
  • Den mindst miljø belastende behandling af bilen.

Træt af useriøse og uholdbare aftaler?
Vi har ingenskjulte afgifter som fratrækkes. Den pris du får tilbudt, på mail eller i telefonen er den pris, du opnår. Vi kan normalt afhente din bil indenfor få timer. Husk at registreringsattesten skal følge bilen.
Så kontakt os allerede i dag, hvis bilen skal til ophug og få den bedste skrotpræmie. Hvis du synes, bilen er for god til skrot, så kontakt os endelig og vi finder sammen en god pris.

Kontakt os allerede i dag, og få den bedste skrotpræmie. Vi køber også biler der er for gode til at blive skrottet, så kontakt os endelig og vi finder sammen en god pris.

Car parts and tires on junkyard, nobody

Kontakt os i dag

Du kan ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi står klar til at yde den bedste service for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.